MAAK KENNIS MET FIT

In één dagdeel maakt u kennis met FIT, zodat u een goed beeld krijgt om in te schatten of de methodiek past in uw team of organisatie. Iedereen is welkom: managers, HR-professionals, opleidingsadviseurs of medewerkers die op zoek zijn naar een alternatief voor het klassieke functioneringsgesprekken.

Progressional People ontwikkelde samen met Rudy Vandamme een nieuwe methodiek: FIT. Een aanpak die stapsgewijs onderdeel wordt maakt van het teamproces.

Resultaat

In dit programma van zo’n tweeënhalf uur heeft u kennis van de visie op FIT, de winst van FIT, hoe de zes stappen van FIT eruit zien en wat belangrijke aandachtspunten zijn voor de implementatie.

Programma

  • 14:00 uur - Inloop
  • 14:30 uur - Start programma
  • 16:30 uur - Afronding

In deze inspiratiesessie is geen tijd om FIT zelf te ervaren. Daarvoor verwijzen we u naar de FIT Masterclass, waarmee u ook daadwerkelijk met de methodiek aan de slag gaat. De Masterclass is voornamelijk bedoeld voor teamcoaches, HR-professionals of coachend leidinggevenden.  


Duur, locatie en kosten

  • Duur: 14.00 - 17.00 uur
  • Prijs: € 199,00 per deelnemer
  • Locatie: Progressional People, Lunettenbaan 59 te Utrecht


Voor wie

Managers, HR-professionals, opleidingsadviseurs of medewerkers die op zoek zijn naar een alternatief voor het klassieke functioneringsgesprek. 

Vragen?

Hebt u inhoudelijke vragen of wilt u meer weten over het programma? Neem contact op met Progressional People via info@progressionalpeople.nl of 030-2669 450. Of bel direct met Eveline Hadewegg Scheffer via 030-2669 405.