TALENTEN ONTDEKKEN, ONTWIKKELEN EN BENUTTEN

Nemen uw medewerkers al regie over hun eigen ontwikkeling? Maken zij optimaal gebruik van hun talenten en sterke punten? Gaan ze met plezier naar hun werk en is er een prettige feedbackcultuur? Progressional People organiseert in 2019 een aantal keer een praktische inspiratiesessie rondom talentontwikkeling. 

Het Talentwaarderend (samen)werken is een prachtige aanvulling op vak- en cliëntgerichte opleidingen. De benadering nodigt medewerkers uit vanuit eigenaarschap met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Zij onderzoeken, samen met hun collega’s hun talenten en sterke punten en die van het team om daarmee de samenwerking en kwaliteit van werken te optimaliseren. Deze beproefde (en wetenschappelijk onderbouwde) aanpak heeft in verschillende sectoren aangetoond een positief effect te hebben op onder meer werkplezier, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

Onderwerpen van deze inspiratiesessie

Wat is een betere kennismaking dan zelf te ervaren, actuele informatie te krijgen en met elkaar uit te wisselen welke toepassingsmogelijkheden er zijn? De volgende onderwerpen passeren o.a. de revue:

  • Wat is eigenlijk de sterke punten benadering?
  • Hoe breng ik mijn talenten tot leven in 3 stappen?
  • Hoe ga je om met talenten en teams?
  • Wat zijn voor ons de opbrengsten en toepassingsmogelijkheden?
  • Wat is de relatie met werkplezier, vitaliteit en krachtige zelfsturing?
  • Welke vragen heeft u over talentgericht samenwerken?

Trainer

Sinds januari 2019 versterkt Paul 't Mannetje het team van Progressional People. Paul 't Mannetje is eigenaar van ’t Mannetje & Co, de organisatie achter het succesvolle ontwikkelingstraject ‘Op pad met mijn talenten’. 

Ervaringen en praktische tips

Graag bespreken we met u de laatste trends rondom talentontwikkeling, het wetenschappelijk fundament, methodes om dit thema vorm te geven, de mogelijke (bewezen!) opbrengsten en uw ervaringen. Zodat u aan het eind van de middag inzicht heeft in deze succesvol gebleken Talentenbenadering en de wijze waarop u dit vorm kunt geven in uw organisatie. 
Duur, locatie en kosten

  • Duur: een dagdeel (middag, incl. lunch)
  • Prijs: € 299,00 per deelnemer
  • Locatie: FWG Progressional People, Lunettenbaan 59, Utrecht

Opgeven kan door te klikken op bovenstaande datum óf door te mailen naar info@progressionalpeople.nl


Voor wie

Speciaal voor HR professionals, managers kwaliteitszorg, coaches, lijnmanagers en bestuurders organiseren we een kennismaking met het Talentenwaarderend (samen) werken middels een Inspiratiesessie bij ons op kantoor.


Voorbereiding

Voorafgaand aan de inspiratiesessie krijgt u van ons een talententest aangeboden. We vragen we u deze alvast in te vullen en de uitkomsten mee te nemen naar de Inspiratiesessie. Nadat u zich heeft opgegeven voor de inspiratiesessie ontvangt u een uitnodiging, een heldere instructie en de code voor de digitale test (duurt ongeveer 25 minuten).


Vragen?

Hebt u inhoudelijke vragen, wilt u meer weten over het programma, het instapniveau of de mogelijkheden voor een in-company training? Neem dan contact op met Progressional People via info@progressionalpeople.nl of 030-2669450.