IN SAMENWERKING MET SEMCO STYLE INSTITUTE

De Braziliaanse topondernemer en changemaker Ricardo Semler gelooft in een menselijk, democratisch bedrijf waarin vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijke pijlers zijn. Samenwerkingspartners Semco Style Institute en Progressional People bundelen nu hun kennis en vertalen het gedachtegoed van Ricardo Semler naar deze inspiratiesessie voor de zorg.

Resultaat 

Na de inspiratiesessie heeft u een idee wat Semco Style inhoudt, wat het oplevert voor medewerkers en organisaties en of u dit gedachtegoed wilt doorvoeren binnen uw organisatie.

Semlers visie

In de inspiratiesessie laten we u kennismaken met de typische Semco Style. We nemen u mee in de Semco principes zoals, vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid en delen voorbeelden van Semco-organisaties.

Als u uw medewerkers écht serieus neemt, worden ze gelukkiger én productiever, is Semlers visie. Wat gebeurt er als u uw medewerkers centraal zet? Ook gaan we in op de belangrijke vraag: waarom is deze aanpak nu zo waardevol voor de gezondheidszorg?

Alvast weten hoe 'Semco' jouw organisatie is?

Doe de Semco quickscan >>

Incompany

Wij bieden deze sessie alleen incompany aan. Heeft u interesse, neem contact op met Joris Kuppens via 030-2669450.
Duur, locatie en kosten

  • Duur: 1 tot 1,5 uur
  • Prijs: € 199,- 
  • Locatie: Incompany

Geïnteresseerd? Neem contact op met Joris Kuppens via: 030-2669 450


Voor wie

De inspiratiesessie is een eerste kennismaking met de Semco Style. Wij verwachten dat dit interessant is voor een brede doelgroep binnen zorgorganisaties: leidinggevenden, HR-managers, managers Kwaliteitszorg en lijnmanagers, bestuurders en ook HR-professionals, R&D-professionals of coaches uit de zorg van harte welkom.
Vragen?

Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen over Semco Style Healthcare? Neem dan contact op met Joris Kuppensof bel ons algemene telefoonnummer: 030-2669 450.