BETERE RESULTATEN MET GELUKKIGERE WERKNEMERS 

Hoe komt u tot betere resultaten met gelukkigere werknemers? Ervaren en doen staan centraal in het Changemaker Program, een 4-daagse training gebaseerd op het gedachtegoed van Ricardo Semler.

Resultaat

U hebt ervaren wat de Semco Style inhoudt en u weet hoe dit binnen uw organisatie kan passen. U weet als interne changemaker hoe je aan teams en projectgroepen bouwt waarin mensen het beste uit zichzelf halen. Waarin deze mensen verantwoordelijkheid nemen voor de organisatie op basis van de Semco Style. U bouwt aan teams waarbij het eindresultaat bij de klant weer voorop komt te staan. U hebt de handvatten, de oefeningen en de uitgangspunten om het meeste uit uw team en organisatie te halen.

“In een bijzondere samenwerking met Ricardo Semler en zijn team ontwikkelden we het Changemaker Program voor lijnmanagers en stafadviseurs die als eersten de kans willen grijpen om met het gedachtegoed aan de slag te gaan binnen de eigen organisatie.” 

De route volgens Semco

Bent u een ondernemende professional die druk bezig is om van binnenuit veranderingen in jouw zorgorganisatie tot stand te brengen? Ziet u overal kansen, maar loopt u vaak vast in de ‘maar hoe dan’-vraag? Kortom: bent u de changemaker binnen jouw organisatie en wilt u handvatten krijgen om thema’s als zelfsturing, ondernemerschap en eigenaarschap van de grond te krijgen? Dan is het Changemaker Program dé training voor u!

Semco is wereldwijd bekend om zijn innovatieve bedrijfsaanpak. Op basis van gezond verstand, vertrouwen en verantwoordelijkheid wist het Braziliaanse bedrijf geweldige resultaten te behalen met bijzonder gelukkige medewerkers.  Boeken en documentaires laten de filosofie van oprichter Ricardo Semler en Semco als organisatie zien, maar niet de route om een succesvolle organisatie op basis van de Semco-principes te worden. In deze training willen wij juist deze Semco Style-handvatten delen.

Programma

In het programma gaan we in op het Semco-gedachtegoed en hoe u de ruimte creëert waarbinnen medewerkers in uw zorgorganisatie ondernemender kunnen zijn en eigenaarschap kunnen pakken.

Het programma is opgebouwd aan de hand van de vijf Semco Style-principes, te weten: vertrouwen opbouwen, vermindering van controle, zelfmanagement, extreme stakeholder alignment en creatieve innovatie.

Wij geven u handvatten om hieraan, op  uw manier en in uw project, team of organisatie invulling te geven. Kennis en inspiratie, maar bovenal doen en ervaren staan centraal.

Incompany

Wij bieden deze training óók incompany aan. Voor meer informatie, neem contact op met Joris Kuppens via 030-2669450.


Duur, locatie en kosten

  • Duur: 4 dagen (25-3, 15-4, 6-5 en 27-5)
  • Prijs: € 3.500,- per deelnemer (excl. accommodatiekosten) 
  • Locatie: Midden-Nederland


Voor wie

U bent teamleider, manager of een (informele) leider en wilt het liefst leidinggeven op een manier van deze tijd. In een team, afdeling of projectgroep waar ruimte is voor ondernemerschap en eigenaarschap. Met alle ruimte voor talent en eigenzinnige aanpak, zolang de resultaten worden bereikt.


Of u bent (interne) changemaker: u werkt dagelijks aan het verbeteren van (onderdelen van) de organisatie. Het vergroten van ondernemerschap en eigenaarschap zijn speerpunten op uw actie-agenda. Zo bouwt u mee aan de wendbare organisatie van de toekomst.
Vragen?

Heeft u vragen over  het programma of wilt u weten of deze training past bij uw opleidingsvraag? Neem dan contact op met Joris Kuppens of bel ons algemene telefoonnummer: 030 – 2669 450.